sorin-brotnei

Sorin Brotnei trage tare pentru a nu ajunge din prima la duel, la „Dansez pentru tine”

Doar cateva ore au mai ramas pana cand vedetele din noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” vor intra in ringul visurilor. Printre ele se afla si Sorin Brotnei. Fostul membru Akcent va trebui sa le faca fata nu doar fotbalistilor Nana Falemi si Giani Kirita, ci si lui Razvan Marton, un baimarean de-al lui, foarte talentat, care face echipa cu Ilinca Vandici.

sorin-brotnei

Pentru asta, Sorin petrece mai tot timpul in sala de repetitii impreuna cu partenera sa, Alexandra si coregrafa Caprioara, dupa cum a aratat in interviul acordat pentru Farafarduri.ro.

Fara farduri: Cum merg repetitiile?

Sorin Brotnei: Merg binisor. Tragem tare. Avem foarte multe de recuperat, pentru ca in alte echipe sunt dansatori profesionisti. Partenera mea a facut dansuri populare si nu e tocmai familiarizata cu unele dansuri moderne, dar muncim foarte mult si incercam sa facem o figura cat mai faina acolo.

Fara farduri: Care e experienta ta intr-ale dansului?

Sorin Brotnei: Nu e una mare, asa cum s-ar astepta lumea, mai ales ca ultimele coregrafii pentru Akcent pe care noi le-am facut au fost acum zece ani. Dupa, am inceput sa le simplificam tot mai mult pana cand am ajuns doar sa aplaudam pe scena :)

Fara farduri: Cum a venit decizia de a participa la „Dansez pentru tine”?

Sorin Brotnei: Ei m-am contactat de cateva sezoane incoace, dar nu imi permiteam sa particip pentru ca asta ar fi insemnat sa pierdem foarte multe concerte. Am refuzat pentru binele trupei. Ultimele schimbari care s-au produs in interiorul formatiei m-au facut facut sa reconsider oferta.

Fara farduri: Apropiatii ce spun?

Sorin Brotnei: Toata lumea e incantata si asteapta sa ma vada dansand. Bine, cei care ma cunoscut mai fac si glume pe seama mea.

sorin 2

Fara farduri: In competitie concurezi si cu un baimarean de-al tau, Razvan Marton. Care sunt sansele voastre si de ce ar merita sa va voteze cei de acasa?

Sorin Brotnei: Concurenta este foarte mare, bineinteles. Acum scopul meu este sa nu ajung la duel din prima emisiune. Noi ne straduim foarte mult. Intr-adevar, partenera mea Alexandra a avut o viata foarte grea si ar merita sa ajunga in finala, la fel cum si colegul si deja prietenul meu in devenire din Baia Mare are un caz destul de greu.

Foto:Facebook