ant si dec NTA 2014

Ropote de aplauze si premii pentru celebrul cuplu de prezentatori britanici Ant si Dec, la National Television Awards 2014

Cele mai bune vedete ale televiziunii britanice au fost premiate in cadrul celei de-a 19-a editii a National Television Awards, eveniment care a avut loc in 22 ianuarie, pe O2 Arena din Londra. Seara a fost de departe a prezentatorilor Ant si Dec, care au fost rasplatiti cu doua premii. Comediantii originari din Newcastle au fost desemnati pentru a 13-a oara cei mai buni prezentatori de divertisment, iar anul acesta au primit si o statueta „Landmark Award”, pentru cei 25 de ani de activitate in televiziune.

ant si dec NTA 2014

Pe fastuoasa scena a urcat si echipa matinalului de la ITV, „This Morning”, in frunte cu prezentatorii Phillip Schofield si Holly Willoughby, productia fiind declarata invingatoare la categoria „Best Daytime Show”. Favoriti ai publicului au fost si actorii din „Coronation Street”, serial produs de acelasi post de televiziune, care au plecat acasa cu o statueta pentru „Best Serial Drama”.

nta 2014

BBC-ul si-a luat insa revansa si a castigat la categoria „Best Talent Show”, cu „Strictly Come Dancing” si la „Best Drama”, cu Doctor Who.

Ceremonia nu a dus lipsa nici de staruri internationale, precum Michael Bolton, care a cantat in deschidere alaturi de castigatoarea X Factor 2013, Sam Bailey. Invitati pentru a acorda premii au fost si actorii Chris Noth, cunoscut ca Mr. Big din „Sex and the City”, Kiefer Sutherland, dar si modelul Naomi Campbell.

nta 2014 1photos-2014-37nta 2014 2

Lista castigatorilor NTA 2014:

Best Talent Show: Strictly Come Dancing

Best Serial Drama: Coronation Street

Best Comedy: Mrs. Brown’s Boys

Best Drama: Doctor Who

Best Drama Performance: Matt Smith

Best Factual Entertainment: Paul O’Grady: For The Love Of Dogs

Best Newcomer: Khali Best (EastEnders)

Best Serial Drama Performance: Julie Hesmondhalgh (Coronation Street)

Best Documentary Series: Educating Yorkshire

Best Entertainment Presenter: Ant and Dec

Best Entertainment Programme: I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!

Best TV Detective: Benedict Cumberbatch

Landmark Award: Ant and Dec

 

Foto:  Nationaltvawards.com