festival vogue 2014 naomi campbell, alexandra shulman, franca sozzani

Naomi Campbell are in plan lansarea unui album cu poze nud, dupa cum a dezvaluit in cadrul Festivalului Vogue 2014

Toata atentia iubitorilor de moda a fost indreptata la finalul lunii martie spre Londra, acolo unde s-a desfasurat pentru al treilea an consecutiv Festivalul Vogue. Dichisite din cap pana in picioare si in pas cu noile tendinte, pasionatele de moda si-au dat intalnire la Queen Elizabeth Hall din cadrul Southbank Centre, transformand locul de desfasurare a manifestarii intr-un catwalk.

vogue festival 2014

Organizat in acest an in parteneriat cu Harrods, festivalul a reusit sa stranga un numar foarte mare de fashioniste dornice sa patrunda in fascinata lume Vogue. Participantele au avut parte de un adevarat rasfat oferit de make-up artistii de la Burberry si expertii de la OPI, au avut posibilitatea de a intra in pielea modelelor, defiland pe podiumul special pregatit de cei de la Harrods, sau au putut sa pozeze pentru a realiza o coperta personalizata Vogue.

vogue 2014

Pe langa sesiunile de autografe care in aceasta editie i-au avut in centru pe artistul britanic Grayson Perry, castigator ale unui premiu Turner si renumitul designer de pantofi Manolo Blahnik, cei prezenti au putut lua parte la discutii cu specialisti si vedete din lumea modei. Printre cei mai aplaudati invitati s-au numarat Valentino Garavani, care in interviul purtat de editorul Vogue UK, Alexandra Shulman, a vorbit despre cum sa iti construiesti o afacere, dar si un mod de viata care sa devina printre cele mai invidiate in industria modei, dar si Naomi Campbell care, insotita de editorul Vogue Italia, Franca Sozzani, a abordat un subiect pana nu demult delicat si anume diversitatea in moda si promovarea modelelor de culoare. Supermodelul in varsta de 43 de ani a facut si unele dezvaluiri legate de viitoarele sale proiecte. Naomi are in plan lansarea a doua carti, printre care un album cu poze nud, realizate de fotograful Paolo Roversi, pe care nu si-ar fi imaginat vreodata ca le va face publice.

festival vogue 2014 naomi campbell, alexandra shulman, franca sozzani

Sfaturi legate de stilul personal, cariera in moda, dar si despre ceea ce inseamna bunul gust au fost oferite de asemenea si de invitati precum designerii Jasper Conran, Phoebe Philo, modelele Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Rosie Huntington-Whitley, cantareata Lily Allen, dar si de altii.

vogue 2014 lily alen, jasper conran