Foto credit: Facebook Eurovision Romania

Ilinca Băcilă: “Am avut puține temeri când am lansat piesa”

Au mizat pe o piesă atipică și au câștigat. Vorbim de Ilinca și Alex Florea, câstigatorii finalei Selecției Naționale Eurovision 2017. Tinerii, foști participanți la show-ul TV “Vocea României” au reușit să adune peste 10 mii de voturi din partea telespectatorilor care au urmărit în direct evenimentul.

Foto credit: Facebook Eurovision Romania

Foto credit: Facebook Eurovision Romania

“Yodel it” a devenit repede hit. Iar asta i-a surprins până și pe Ilinca și Alex, care nu au crezut că îmbinarea de acorduri rock cu elemente de pop, hip hop și yodeling va prinde atât de bine la români.

“Am avut puține temeri când am lansat piesa, în primul rând pentru că este ceva foarte nou și original și nu știam la ce fel de feedback să ne așteptăm, dar atât românii cât și străinii au primit piesa cu brațele deschise. Am primit aprecieri din Serbia, Spania, Italia, Germania, Norvegia și chiar Chile și asta ne dă încredere că vom face o figură frumoasă și la Kiev”, a declarat pentru Farafarduri.ro, Ilinca Băcilă.

Piesa compusă de Mihai Alexandru și Alexa Niculae va reprezenta România la Eurovision 2017. Competiția muzicală va avea loc în luna mai, în capitala Ucrainei, Kiev.