brad-raluca-matei2

Brad de poveste impodobit cu cercei, bratari si inele create de designerul Raluca Matei

Designerul Raluca Matei a adus atmosfera de sarbatoare intr-un mod aparte, in acest an. Baimareanca a facut in atelierul ei din America un brad impodobit numai cu accesorii create de ea.

brad-raluca-matei2

Astfel, globurile au fost inlocuite de cercei, bratari si inele, iar accesoriile pentru mirese au luat locul ornamentelor de brad. Pomul de Craciun care ii poarta semnatura e unul cat se poate de chic si festiv, pastrand in acelasi timp un aer de poveste.

brad-raluca-matei

„Bradul este creat din bucati de materiale pe care le aveam prin atelier, am adaugat cateva crengute de brad ca sa nu ma abat prea mult de la ideea de baza. Ca amprenta personala am folosit accesorii create de mine, adica cercei, coliere, bratari, inele si chiar unele piese dedicate mireselor (accesorii pentru par, pentru rochii), toate pe post de ornamente. Pot sa afirm cu certitudine ca m-am simtit foarte bine facandu-l si mi-am adus aminte de copilarie cand impodobeam bradul impreuna cu parintii si fratele meu acasa, iar apoi, impreuna cu verisoara mea, impodobeam bradul bunicilor”, a spus Raluca Matei.

Foto: Arhiva personala