Scarlett-Johansson-fanpop

Actrita Scarlett Johansson este “cea mai sexi femeie in viata”

Scarlett Johansson a fost votata drept “cea mai sexi femeie in viata” (Sexiest Woman Alive) de catre cititorii revistei Esquire.

Scarlett-Johansson-fanpop

Actrita din “Avengers”, care s-a logodit recent cu francezul Romain Dauriac, seful unei agentii publicitare, a devenit prima femeie din istorie care a primit acest titlu de doua ori, pentru ca ea a castigat si in 2006.

In interviul acordat pentru numarul din noiembrie al revistei, Scarlett recunoaste ca are un barbat gelos, dar precizeaza ca “gelozia este normala” atunci cand ai o relatie cu un francez si adauga ca-i plac barbatii “care sunt putin gelosi”.

Frumoasa actrita in varsta de 28 de ani a glumit cu aceasta ocazie si pe seama faptului ca se apropie de varsta de 30 de ani. Ea a precizat ca incet, incet va trebui sa lupte pentru a obtine “rolurile bune” pentru ca nu va mai ajunge la ele cand va mai imbatrani putin. “In curand toate rolurile care mi se vor oferi vor fi cele de mama, iar apoi ofertele vor disparea cu totul”, a comentat ea, citata de Agerpres.

Printre femeile care au mai primit acest titlu din partea revistei Esquire in ultimii ani se numara actrita Minka Kelly, Rihanna — care a castigat in 2011 — si Mila Kunis care a primit acest titlu anul trecut.