ioana-ginghina1

Actrita Ioana Ginghina despre cel mai frumos Craciun al ei de pana acum

Sarbatorile de iarna sunt un prilej de nostalgie pana si pentru vedete. Daca unele dintre ele tanjesc dupa Craciunul de altadata, cand se punea pret pe traditii, altele prefera sa isi aduca aminte cu bucurie de primul Craciun in doi. E si cazul actritei Ioana Ginghina, care vorbeste si acum cu emotie de sarbatorile de iarna din 2007.

ioana-ginghina

„Cel mai frumos Craciun as putea sa spun ca e primul petrecut cu Alexandru Papadopol. Era iubirea aia de inceput… Ne-am luat primul brad si era cel mai frumos brad si l-am impodobit. Dar trebuie sa recunosc ca de cand a aparut Ruxandra sarbatorile sunt si mai frumoase, pentru ca ea se bucura mult mai tare decat noi de tot ce inseamna Craciun”, a spus Ioana Ginghina.

Recunoscatoare pentru tot ceea ce i se intampla in plan personal, actrita a adaugat pe lista Mosului cateva rugaminti ce tin de activitatile profesionale, care ii vizeaza pe cei mici. Spectacolele si atelierele de educatie prin teatru si creatie pentru copii, desfasurate de Ioana, au inceput sa capete notorietate, iar acum vedeta isi doreste sa conceapa programe complexe pentru cat mai multi prichindei.

ioana-ginghina1

„M-am dezvoltat mult intr-un timp foarte scurt si imi doresc proiecte multe si de calitate. M-am canalizat foarte mult pe educatia timpurie: 0-3 ani, 0-6 ani, pentru ca la noi, in Romania, stam destul de prost la acest capitol. Eu m-am documentat si am citit mult si am aflat ca de fapt copilul asimileaza foarte mult inca de mic si e important sa-l implici si in astfel de activitati, nu doar sa il tii in casa sau sa il scoti in parc. Creativitatea dezvoltata timpuriu poate sa transforme un copil intr-un adult frumos”, a declarat Ioana.

Foto: Facebook